FINISARI CU DIAMANT

grinding wheels
 
PRODUSE DESPRE NOI CONTACT HARTA SITE
 


 


Pietre abrazive DIPROFIL pentru finisare

Sunt disponibile următoarele serii de pietre abrazive:

· SSC: piatră abrazivă mediu-moale din carbură de siliciu folosită pentru lustruirea matrițelor și formelor. Se sparge uniform și menține forma. Nu se va încărca. Recomandată pentru suprafețe tratate termic. Bune de asemenea pentru suprafețe frezate și strunjite.

· FAO: piatră abrazivă moale din oxid de aluminiu foarte precis gradată. Liată moale cu spargere rapidă pentru activitatea finală de finisare.

· SCM: piatră abrazivă semi dură din oxid de aluminiu. Excelentă pentru finisarea suprafețelor tuturor matrițelor și formelor. Tăiere rapidă. Se sparge mai încet decât SSC. Bună pentru suprafețe fine EDM.

· EDM: piatră abrazivă tare din oxid de aluminiu. O piatră structurată dur special dezvoltată pentru îndepărtarea zgurei dure rămase de la prelucrarea prin electro eroziune.

· HCM: piatră abrazivă liată cu liant rezinoid. Extrem de rezistentă la spargere. Nu încarcă și nu zgârâie. Rășina ajută la producerea unei finisări fine.

· MOL: piatră abrazivă semi dură din oxid de aluminiu. Larg folosită pentru îndepărtarea suprafețelor EDM și pentru finisarea matrițelor și formelor tratate termic. Este bună în special pentru crestături ( scobituri ) și muchii. Pietrele sunt saturate cu ulei pentru a preveni încărcarea. Se sparge încet și menține forma.

Prima pagina | Produse | Despre noi | Contact | Termeni si Conditii